eur:
400.27
usd:
366.86
bux:
74729.51
2024. október 15. kedd Teréz

Bioételekkel készül budapesti koncertjére a sztárénekes

Július 3-án a Budapest Sportarénában ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas énekes. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Budapest lesz.

A koncert napján bio- és organikus ételekből készült menük várják majd a világsztárt és csapatát, mivel a művész híve az egészséges táplálkozásnak.

Az öltözőjébe kanapét, fotelt, egész alakot megmutató tükröt és öltözőfogast kért. Ezen kívül két üveg jégbe hűtött Vueve Clicqout Orange Label pezsgőt, vörös bort, vizet, Caprese salátát, kávét, teat, cukorkát, valamint egy HD TV-t.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Seal zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a Soul megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal "audiovizuális robbanásnak" nevez.

A nemzetközileg elismert énekes és dalszerző legújabb albuma Seal 6: Commitment címmel 2010. szeptember 17-én jelent meg világszerte.

Címlapról ajánljuk
Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Robert C. Castel: Izrael stratégiát válthat, a Hamász emberi pajzsként használja a civileket

Az izraeli hadsereg kezdi megvalósítani az úgynevezett „tábornokok tervét” a Gázai övezetben, tehát megpróbálja elválasztani a terroristákat a civilektől, hogy a lakosok minél előbb biztonságos helyre kerüljenek – mondta az InfoRádióban az izraeli védelmi erők százados veteránja. Arról is beszélt, hogy ha állandósulnak a Hezbollah drón- és rakétacsapásai, még inkább át fognak tevődni a harcok Libanon északi részére.

Palócz Éva: a kereskedelmi háborúnak soha nincsenek győztesei

Ha lesz megállapodás Kína és az EU között, az európai gépjárműipar elég nagy gondban van hosszú távon is – mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a növekedésről, az infláció és az amerikai elnökválasztás kockázatairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.15. kedd, 18:00
Vitézy Dávid
a Főváros Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×