eur:
387
usd:
358.75
bux:
68917.55
2024. május 13. hétfő Imola, Szervác

Fogva tartott egy hajléktalan nőt egy nyíregyházi férfi

Személyi szabadság megsértésének gyanújával őrizetbe vett a rendőrség egy nyíregyházi férfit, aki fogva tartott egy hajléktalan nőt; a rendőrség kezdeményezi a férfi előzetes letartóztatását - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

A vasárnap őrizetbe vett 56 éves férfi albérleti lakásában egy hétig tartotta bezárva a 32 éves hajléktalan nőt, aki eredetileg önként költözött hozzá - mondta Fülöp Gergely rendőr százados.

A szóvivő hozzátette: a férfi többször bántalmazta a nőt és elvette pénzét is. A sértettnek vasárnap sikerült megszöknie, majd hajléktalan társaitól kért segítséget, akik értesítették a rendőrséget.

Fülöp Gergely közlése szerint a férfi ellen személyi szabadság megsértése mellett a bántalmazásokért súlyos testi sértés kísérlete miatt is eljárás indult. A százados megjegyezte: a férfival szemben nők bántalmazása miatt két másik büntetőeljárás is folyik.

Címlapról ajánljuk

Több mint ezer vendégmunkást küldtek el az iváncsai akkumulátorgyárból, de nem történt elbocsátás

Lefelezik az iváncsai akkumulátorgyár dolgozóinak létszámát, igaz, a dél-korai SK Innovation üzemében csak a kölcsönzött munkaerőtől válnak meg – mondta az InfoRádióban Székely Tamás, a Magyar Vegyipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke. Fónagy János parlamenti államtitkár közölte: az elküldött dolgozók máshol kapnak munkát, a megélhetésük biztosított lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.14. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×