eur:
389.69
usd:
364.02
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Vizsgálja a rendőrség, miért támadtak a szerbek az olimpiai bajnok pólósra

Tart a megállapítása annak, hogy történt-e bűncselekmény a magyar és szerb vízilabda-válogatott hétfői, szegedi közös edzésén - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel kedden. A honi sportági szövetség első embere, Martin György szerint ostobaság ilyen ügyben nyomozni.

Szenti Szabolcs szóvivő korábban azt is elmondta: vizsgálják az interneten megjelent információk valóságtartalmát is.

A hétfői, nem hivatalos barátságos mérkőzés második negyedében történt konfliktusról, az internetes információk nyomán rendelt el nyomozást a rendőrség. A delmagyar.hu honlapja ugyanis (videóval!) arról számolt be, hogy a találkozó második negyedében a szerbek rátámadtak Kis Gáborra, a magyarok olimpiai bajnok centerére, majd ezt követően mindkét együttes játékosai bekapcsolódtak a verekedésbe. A két szövetségi kapitány, Kemény Dénes és Dejan Udovicsics megnyugtatta tanítványait, ám a harmadik negyedben kialakult újabb kakaskodás után úgy döntöttek, véget vetnek a gyakorlásnak.

A két együttes hétfő délután újabb edzőmeccset játszott, de már zárt kapuk mögött.

Martin György, a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöke az MTI érdeklődésére úgy reagált, hogy az MVLSZ nem kíván semmit sem lépni az ügyben.
"A pólóban ilyesmi előfordul, a rendőrségi vizsgálatot pedig ostobaságnak tartom. Az a szövetségi kapitánynak a dolga, hogy eldöntse, a szegedi edzésen történtek után is akar-e közös gyakorlást a szerbekkel. Ha igen, a szövetség támogatja, s azt is tudomásul veszi, ha nem."

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×