eur:
389.69
usd:
362.1
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Sajtóhírek szerint a ppo.hu miatt több ezren fordultak a hatóságokhoz

A Gazdasági Versenyhivatal és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is vizsgálja a Centillion AG által működtetett ppo.hu online szolgáltatásokat nyújtó honlap ügyét - írja a Napi Gazdaság. A lap szerint a honlapon a többi között mobilegyenleg felöltésre, online lottózásra és sztrádamatrica vásárlásra van lehetőség.

A Magyar Hírlap azt írta, hogy a rendszerbe száztízezer ügyfél regisztrált a bankkártyájával tavaly áprilisig, hogy külön díj nélkül vegye igénybe a szolgáltatásokat. A cég hétfőn éves díjat számított fel és annak összegét, 2490 forintot azonnal le is vett azoknak a számlájáról, akik korábban az ingyenes szolgáltatásra regisztráltak az oldalukon.

Az Index hírportál szerint ezzel a ppo.hu akár százmillió forint adómentes bevételre is szert tehetett. Az üzemeltető az Indexnek úgy nyilatkozott: mindenben jogszerűen jártak el, az ügyfeleik ismerték és elfogadták a szerződési feltételeket. A Magyar Hírlap úgy tudja, hogy több ezer károsult fordult a hatóságokhoz és a rendőrség is vizsgálatot indított az ügyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×