eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Zárt ülésen dönt az MSZP-kongresszus a kormányfőjelöltről

Zárt ülésen dönt szombaton az MSZP kongresszusa a párt miniszterelnök-jelöltjéről, országos listájáról és választási programjáról - közölte a párt kommunikációs igazgatója.

Nyakó István elmondta: a miniszterelnök-jelöltről, illetve az országos listáról titkos szavazással, minden más ügyben nyílt szavazással döntenek a kongresszusi küldöttek.

Hozzátette: a kongresszusra több mint 600 küldöttet várnak.

A tervezett program alapján a kongresszus az ügyrendet és a napirendet nyílt ülésen fogadja el. Ezután zárt ülésen szavaznak a kormányfőjelöltről és a listáról, majd politikai vita után döntenek a választási programról is.

A titkos szavazások eredményét a nyílt ülésen hirdetik ki.

A kongresszus nyílt részén felszólal többek közt Bajnai Gordon kormányfő, Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt és Lendvai Ildikó pártelnök.

Az MSZP kongresszusa ezután ünnepi programmal folytatódik, mert a rendezvény egyben a párt húszéves születésnapja alkalmából indított sorozat záróeseménye is.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül
tudósítónktól

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 09:47
×
×
×
×