eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bajnai: a honvédség példát mutatott az országnak

Háromezer új munkahelyet teremt a honvédség, mert ennyi katonát vehetnek fel a jövőben - jelentette be Szekeres Imre honvédelmi miniszter a honvédség vezetői értekezletén. Bajnai Gordon miniszterelnök azt mondta: a honvédség kifogástalan felkészültsége önbizalmat ad az országnak, amely segít kilábalni a válságból.

A honvédség példát mutatott az országnak, az elmúlt néhány évben képes volt önmagát modernizálni, megreformálni, hatékonyabbá és ésszerűbbé tenni - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök a Magyar Honvédség vezetői értekezlete után kedden Budapesten.

A miniszterelnök a katonák előtt arról beszélt, hogy a rövid távon áldozattal járó változások, a vállalt konfliktusok jobb, világosabb, ésszerűbb, jobb minőséget nyújtó szolgáltatáshoz vezetnek. A honvédség ebben az elmúlt néhány évben példát mutatott az országnak, képes volt azt megtenni, amit Magyarország más rendszerei még nem - jelentette ki.

Mint mondta, a válsághelyzetet úgy kell megoldani, hogy Magyarország védelmi képessége, az az erő, amelyet a honvédség felépített, sértetlen maradjon.

Bajnai Gordon üdvözölte azt a bejelentést, hogy a honvédség 3.000 új munkahellyel hozzá kíván járulni a válság kezeléséhez.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×