eur:
389.07
usd:
361.94
bux:
68882.55
2024. május 7. kedd Gizella

MSZP: megindulhat a tagok elvándorlása

Pártszakadásról vizionálnak a Gyurcsány-rajongók, és továbbra is imádják vezérüket. "Kár Gyurcsányért! Nagy remény volt ő sokunk számára!' "Ferike, ki vagyunk éhezve magára!" Gyurcsány Ferenc rajongói nem szűnnek lelkesedni idolukért, ugyanakkor egyre többen emlegetik: most kéne új pártot alapítania.

Gyurcsány Ferenc már harmadik napja nem írt a blogjába, az internetes naplóban mégis sok a friss hozzászólás. Sokan pártszakadást emlegetnek, és nem kevesen vannak, akik arra buzdítják Gyurcsányt, hogy sürgősen gründoljon új pártot.

Több hozzászóló szerint itt az idő új baloldali párt létrehozására, annál is inkább, mert egyikük szerint már megindult a tagok elvándorlása a pártból.

"Kedves Feri és Blogosok! Mindenki emlékezzen vissza a Centrum pártra. Fél év alatt megcsinálták magukat és majdnem bejutottak a parlamentbe. Az MSZP leírta magát. Szeresse egymást Szekeres-Szili-Szanyi-Karsai. Tehát semmi sincs veszve. Jöjjön egy új baloldali párt. Egy friss. Sokan vannak, akik Feri mellett állnak a pártban, azok jöhetnének vele. Van sok jó szakember , akit maga mellé tud állítani. A párttagok közül is sokan már most kilépnek" - agitál az egyik fórumozó.

"Gyurcsány Úr! Alakítson új pártot! Én magára fogok szavazni,mert az biztos,hogy az MSZP-re és az SZDSZ-re soha többet nem szavazok! Teljesen kiábrándultam belőlük a mostani cirkusz után."

Mások azért óvatosabbak, arra figyelmeztetnek, hogy a pártszakadás csakis az ellenfeleknek, a Fidesznek és az MDF-nek kedvezne.

Címlapról ajánljuk
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

Aréna
Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Megindult a dollár, este is gyengül a forint

Hétfő este az euróval egészen február óta nem látott szintre erősödött a forint. Ezt követően kedden nem látni nagyobb elmozdulásokat, az euróval szemben gyengülésben van a magyar fizetőeszköz. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×