eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Kiszúrták az erzsébetvárosi KDNP-frakcióvezető kerekeit

Budapest VII. kerületében késsel vágták szét Kecskés Gusztáv KDNP-s politikus autógumiit. A politikus szerint ennek köze lehet az ingatlanbotránnyal kapcsolatos javaslataihoz.

Erzsébetvárosban az Index információi szerint mind a négy gumit kiszúrták az ingatlanbotrányt követő letartóztatások miatt hiányos létszámmal működő önkormányzat feloszlatását indítványozó KDNP-s frakcióvezető gépkocsiján.

Kecskés Gusztáv a múlt héten kezdeményezte, hogy az önkormányzat március 5-én rendkívüli ülésen döntsön az önfeloszlatásról. A hatfős csoportot irányító ellenzéki politikus az indítvány benyújtásával egy időben közös jelöltek állítását is javasolta a Fidesznek.

Kecskés Gusztáv azt szeretné, hogy csak lehessen jelölt, aki érdemben tudja igazolni, hogy támogatta az ügyészség által nyomozás alá vont ingatlanok visszavételét a vizsgált befektetői körtől. A VII. kerületi politikus, aki fenyegető telefont is kapott, nem zárja ki, hogy a számos érdeket sértő javaslat miatt akarták figyelmeztetni, ezért az ügyben a rendőrséghez fordult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×