eur:
388.78
usd:
360.75
bux:
68695.93
2024. május 7. kedd Gizella

Halálra gázolt egy kerékpárost Csontos János szocialista képviselő

Kivilágítatlan kerékpárral közlekedő biciklist gázolt halálra Csontos János szocialista országgyűlési képviselő a Hajdú-Bihar megyei Sárrétudvari külterületén este.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a település külterületén egy országgyűlési képviselő személygépkocsijával elgázolt egy kivilágítatlanul közlekedő kerékpárost. Az áldozat a mentőben életét vesztette.

Vezendi Jánosné közölte: a képviselő lemondott mentelmi jogáról, együttműködött a rendőrökkel, és megfújta az alkoholszondát is, ami negatív volt. A képviselő vállalta a vérvételes vizsgálatot is.

Az eset után Csontos János közleményt adott ki, ebben azt írta, hogy a kora esti órákban Sárrétudvari és Biharnagybajom között személyautójával elütött egy kerékpárost; az 50 év körüli férfi a mentőautóban életét vesztette.

Mint írta, a baleset lakott területen kívül, esőben történt, a férfi kivilágítatlan kerékpárral, láthatósági mellény nélkül tűnt fel előtte.

"Alkoholt nem fogyasztottam, ezt a helyszíni ellenőrzés is igazolta, az áldozaton minden erőmmel megpróbáltam segíteni. A tragikus esemény körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja. Az eljárás érdekében a helyszínen lemondtam képviselői mentelmi jogomról, a tragédia mélyen megrendített" - írta közleményében a képviselő.

Címlapról ajánljuk
Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

Horváth Péter a matematikaérettségiről: nagyon korrekt volt a feladatsor

A korábbi évekhez képest könnyebbnek mondható az idei matematikaérettségi – vélekedett az InfoRádióban Horváth Péter matematikatanár, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke. Saját tanítványain is azt látta, hogy a felkészült diákokat nem érhette komolyabb meglepetés.

Nézőpont: a Tisza előzi a DK-t, a Momentum a tavasz nagy vesztese

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásának eredményei szerint egy hónappal az európai parlamenti választás előtt a Fidesz–KDNP listája vezet 48 százalékkal, Magyar Péter pártja, a Tisza Párt a második 21 százalékkal, a DK–MSZP–Párbeszéd koalíció áll a harmadik helyen 12 százalékkal. Őket követi a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7 százalékkal, a Mi Hazánk pedig 5 százalékon van, a tavasz vesztese a Momentum lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×