eur:
388.5
usd:
360.82
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Bajnai: Most kezdődik a neheze!

A pénzügyi válság elmúlt, de most kezdődik a neheze, a vállalkozások és a munkanélküliek válsága - jelentette ki Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter pénteken Tégláson egy lakossági fórumon.

A tárca vezetője szerint a jövő év mindenképpen nehéz lesz, de elképzelhető, hogy másfél év is eltelik addig, amíg növekedhet a gazdaság.

Bajnai Gordon kifejtette: a gazdasági válság elsősorban a pénz, a hitelek elapadásában, a piacok beszűkülésében, valamint munkahelyek megszűnésében nyilvánul meg, ezért olyan program kell, ami e három tényezőt gyorsan kezeli.

A gazdasági miniszter szólt arról is, hogy Magyarországnak szüksége van az adócsökkentésre, de erre csak akkor kerülhet sor, ha azt a stabilitás megengedi.

Bajnai Gordon szerint 2010-ben lesz érdemi esély arra, hogy érezhetően csökkenjenek az adók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×