eur:
387.81
usd:
357.66
bux:
68390.95
2024. május 17. péntek Paszkál

Kánikula rekordok várhatóak hétvégén - 37 fokos hőség!

A héten fokozatosan emelkedni fog a hőmérséklet, hétvégére 30-35 fokos kánikulai hőség várható - mondta az InfoRádió kérdésére Gál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Békéscsaba, Gyula és Hódmezővásárhely környékén 37 fok várható vasárnap.

A héten fokozatosan emelkedni fog a hőmérséklet, hétvégére 30-35 fokos kánikulai hőség várható. A levegő a jövő hét első napjaira hűl le, akkor 25 fokra kell számítani - mondta az InfoRádió kérdésére Gál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.

Rekord-közeli értékek várhatóak: Budapesten 33 fok lehet.  A jövő hét közepén 25 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani - jelezte Gál Áron.

A legnagyobb forróságra Békéscsaba, Gyula és Hódmezővásárhely környékén lehet készülni. A meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint ezekben a városokban 37 fok várható vasárnap.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×