eur:
400.13
usd:
367.51
bux:
74736.55
2024. október 15. kedd Teréz

Hosszabb nyitva tartás a Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálatán

A Fővárosi Vízművek szeptember 1-től mind személyes ügyfélszolgálati irodájában, mind a Vízvonalon hosszabb nyitva tartással áll az ügyfelek rendelkezésére a hét egy napján.

Az idén 140 éves Fővárosi Vízművek a biztonságos ivóvízellátás, kiváló minőségű ivóvíz szolgáltatása mellett figyelmet fordít ügyfelei kényelmére is - mondta az InfoRádiónak Lévai Zsuzsanna kommunikációs osztályvezető.

Külön figyelmet fordítanak a fogyatékkal élők kiszolgálására:
mozgáskorlátozott ügyfelek számára akadálymentesített irodában, külön asztal mellett biztosítják az ügyintézés lehetőségét. A siket vagy hallássérült fogyasztókat jelnyelvi tolmács segíti.

Újabb lépés a rugalmas kiszolgálás terén, hogy a Fővárosi Vízművek Dózsa György úti ügyfélszolgálati irodájában szeptember 1-jétől minden hétfőn meghosszabbított nyitva tartással, egészen este 8 óráig teljes körű ügyintézéssel várják a fogyasztókat. A pénztárban készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetőség nyílik.

Ugyancsak egy napon, csütörtökön a Vízvonal munkatársai is tovább, reggel 7 órától egészen este 8 óráig fogadják a hívásokat. A hét többi napján 7 és 19 óra között munkatársaink segítségével nyílik lehetőség az ügyintézésre, ezt követően pedig - amelyik esetben ez lehetséges - automata ügyfélszolgálatunk áll ügyfeleink rendelkezésére.

Segítséget jelenthet a www.vizmuvek.hu weboldal, ahonnan letölthetőek az ügyintézéshez szükséges nyomtatványok, mód nyílik a mérőállás-bejelentésre, a számlaegyenleg-lekérdezésre, vagy akár ki-ki maga is kiszámíthatja az esedékes díjat vízdíjkalkulátorunk segítségével. 

Címlapról ajánljuk
Nem leszek másodhegedűs - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár
Folyamatos patthelyzet Ausztriában

"Nem leszek másodhegedűs" - kikosarazta a Szabadságpárt elnökét a regnáló kancellár

Noha a szeptember végi ausztriai parlamenti választásokon fölényes győzelmet arató radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke továbbra is a leghatározottabban magának követeli a kormányalakítást, koalíciós partner híján aligha lesz lehetősége erre, a szélsőjobboldalinak tartott párt vezetője hiába szólította fel Karl Nehammer kancellárt, a konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) elnökét a koalícióban való másodhegedűs szerepének elvállalására, Nehammer hasonló határozottsággal nemet mondott.

Vitézy Dávid: azt üzenték a választók, ha marad is a főpolgármester, a dolgok nem mehetnek tovább úgy, mint eddig

Ki kell jönnünk abból a politikai mocsárból, ahol mindenkinek megvan a maga dumája, de a vége az, hogy a város akármelyik részére is nézünk, nem fejlődik – mondta Vitézy Dávid, a Fővárosi Közgyűlés tagja, a Podmaniczky Mozgalom frakcióvezetője. Az InfoRádió n című műsorában beszélt a Fővárosi Közgyűlés feloszlatásának esélyeiről, a 15 perces városról és a HÉV-ek jövőjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×