eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megfenyegették Karsai Józsefet

Várhatóan délig megszűnik a blokád az eddigi helyszíneken a dinnyefelvásárló telepek előtt, mert a termelők ígéretet kaptak arra, hogy kilónként bruttó 30 forintért veszik át tőlük a gyümölcsöt.

A demonstrációt szervező Karsai József szocialista országgyűlési képviselő ugyanakkor hangsúlyozta: Medgyesbodzáson a gazdák eltorlaszolják az egyik telepet, mert az ottani felvásárló továbbra is csak csak 18-20 forintot hajlandó adni a dinnye kilogrammjáért.

Az MSZP-s képviselő közölte: segíti az árnövekedést az, hogy egyre kevesebb a dinnye, így a felvásárlók nehezen tudnak külföldre szállítani, sőt az egyik fő piacnak számító Lengyelországban már emelkedtek az árak.

Karsai Józsefet életveszélyesen megfenyegették Medgyesbodzáson. A szocialista országgyűlési képviselő elmondta: a medgyesbodzási telep vezetője - több szemtanú füle hallatára - azzal fenyegette meg a politikust, hogy "lelöveti", ha már nem lesz országgyűlési képviselő.

A szocialista képviselő hozzátette: az elhangzott fenyegetésről már értesítette a rendőrséget.

Simonka György, a medgyesbodzási telep vezetője, aki egyben Pusztaottlaka fideszes polgármestere is, a közszolgálati rádiónak azt mondta: Karsai József ismét rágalmaz, és ismét csak "hazudozik össze-vissza".

Simonka szerint Karsai azt érthette fenyegetésnek, amikor azt mondta neki: "nem fogom hagyni, hogy mérgezett nyilakkal lövöldözzön rám irigységében, és politikai karrierjének egyengetése céljából. Ha kell, mi is vissza tudnunk lőni ugyanilyen módon".

Közölte: a vita hevében "nagyon sok durva szó elhangzott", de főleg Karsai József szájából.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×