eur:
389.46
usd:
362.52
bux:
67950.08
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Budapesten 128 kilométer/órás széllökéseket is mértek

A csütörtök esti vihar komoly fennakadásokat okoz a fővárosban. A meteorológiai szolgálat Budapest belterületén 128 kilométer/órás széllökéseket is mért.

A csütörtök esti vihar komoly fennakadásokat okoz a fővárosban. Az Illatos úti felüljáró alatt csak teherautók tudnak átmenni. Budán, a Nagyszőlős úton elakadt egy mentőautó és egy autóbusz is.

A Maglódi úton is akadályozza a forgalmat a megrekedt víz. Kőbányán is több helyen problémát okoz az utakon felgyülemlett víz.

A VIII. kerület több pontján koccanásos baleseteket okozott a hirtelen lezúduló eső, néhol jégeső. A 32-esek terén a vihar még egy építkezésen álló darut is megmozdított.

Városszerte gallyakat tépett le a fákról a szél, néhol az utakra dőlt fák akadályozzák a közlekedést.

A BKV fődiszpécsere, Takács Renáta tájékoztatása szerint a 41-es és a 37-es villamos pályájára fák dőltek, a 28-as és a 30-as járat útját elöntötte a víz, ezért átmentileg nem közlekednek.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×