eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Megindult a forgalom a 7-es főúton Székesfehérvárnál

A tűzszerészek a helyszínen megsemmisítették a Székesfehérvár határában talált második világháborús robbanótestek egy részét, a többit pedig egy közeli homokbányába szállították. A forgalom délután három órakor megindult a 7 -es főút lezárt szakaszán.

A robbanótesteket - több légibombát, tüzérségi gránátot és aknagránátot - szerdán találták az út közelében, a Vörösmarty Szakképző Iskola mögött egy mezőgazdasági területen. A veszélyes szerkezeteket éjszaka polgárőrök őrizték - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes közötle: a tűzszerészek a veszélyes szerkezetek egy részét kénytelenek voltak a helyszínen megsemmisíteni, a többit egy Szabadbattyán közeli homokbányába vitték, s ott robbantották fel.

A robbanótestek megsemmisítésének, illetve elszállításának idejére nem volt szükség a környék kiürítésére.

A megsemmisítés, illetve az elszállítás mintegy két és félórát igénybe vevő időtartamára a Székesfehérvár határában levő körforgalomtól Szabadbattyán felé teljes szélességében lezárták a 7-es főutat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×