eur:
388.49
usd:
360.93
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Nem veszhet el a "dzsungelharcban" az új főépítész

Offenzívnek kell lennie, és nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkeznie kell a hamarosan kinevezésre kerülő új főépítésznek Bojár Iván András, a Fővárosi Közgyűlés városarculati tanácsnoka szerint.

Olyan új főépítészre van szükség, aki offenzív, ötleteket képes adni az üzleti élet szereplőinek, és partnerként kezeli őket - mondta Bojár Iván András az InfoRádió Aréna című műsorában.

Komoly kormányzati és önkormányzati tapasztalat szükséges, hogy lássa, mi merre van a "dzsungelharcban" - tette hozzá a Fővárosi Közgyűlés városarculati tanácsnoka.

A fővárosi képviselő szerint világlátott ember kell, aki már külföldön is kipróbálta magát, és nagyobb összefüggésben látja az építészszakmát.

Emellett az új főépítésznek egyszerre kell tudnia szakszerűen gondolkodni az építészeti kérdésekről, ugyanakkor fontos, hogy átlássa az ezek mögött meghúzódó gazdasági folyamatokat - vélekedett Bojár Iván András.

Még nem lehet tudni, ki tölti majd be a pozíciót, a városarculati tanácsnok szerint azonban vannak olyan építészek, akik rendelkeznek a szükséges kvalitásokkal.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×