eur:
387.69
usd:
357.07
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Összegyűlnek a változás nagykövetei

A személyügyi államtitkárságon 230 közalkalmazott jelentkezett, hogy részt vegyen a változás nagykövetei programban. A kezdeményezés célja, hogy hatékonyabban, eredményesebben működjön a közigazgatás - mondta el az InfoRádióban a személyügyi államtitkár.

Szetey Gábor közölte: a programot a minisztériumok és a  Miniszterelnöki Hivatal állománya számára hirdették meg, ennek most a toborzási szakasza zárult le. Az államtitkár csak 40-50 jelentkezőre számított, ehelyett 230-an jelentkeztek.

A cél az, hogy olyan egyszerű, kézzelfogható, pénzt nem, vagy csak minimálisan igénylő változást tervezzünk, amelyeket ők maguk, a köztisztviselők fontosnak tartanak. Õk tudnak változtatni, és tudják, hogyan kell. A keret megvan, de ennek tartalmát ők találják ki - hangsúlyozta Szetey Gábor.

A résztvevők vezetői és nem vezetői körben is találkoznak majd.

Az értékelési rendszer bevezetéséről a személyügyi államtitkár azt mondta: a minisztériumoknál most határozzák meg azokat a célokat, amelyek teljesítése alapján értékelhetik az év végén az emberek munkáját.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×