eur:
395.33
usd:
365.24
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Nyerges vontatóval ütközött egy személyautó - meghalt a sofőr

Meghalt egy román rendszámú személyautó vezetője szombaton kora reggel, amikor járművével összeütközött két, hídelemeket szállító nyerges vontatóval a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a 87-es kilométerszelvényben.

A személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba és nekicsapódott a felvezető kocsival biztosított két nyerges vontatónak, amelyek közül a második az ütközés után felborult és rakománya az úttestre zuhant - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A gépkocsivezető, aki vezetés közben feltehetően elaludt, autójával az árokba repült, és a helyszínen életét vesztette - tette hozzá Veres Éva.

Tájékoztatása szerint a baleset miatt teljes útzár van, a forgalmat elterelik. A katasztrófavédelemtől egy speciális darus kocsi már útnak indult, hogy a mázsás elemektől megszabadítsa az útpályát.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×