eur:
395.45
usd:
365.45
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Halálos tragédia Dobogókőnél

Meghalt a pénteken délután Dobogókőnél szakadékba esett turista, a keresésére indult tűzoltók és barlangi mentők a férfi életét már nem tudták megmenteni - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Dobson Tibor elmondta: a turista a Rezső kilátónál esett be a 30 méter mély szakadékba. A baleset után a turistacsoport tagjai értesítették a hatóságokat - tette hozzá.

A helyszínre Pomázról önkéntes tűzoltók, illetve barlangi mentők indultak. A szóvivő elmondta: a kiérkező mentők már csak a férfi halálát tudták megállapítani.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×