eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Vádemelés Ragyás Tóni gyilkosa ellen

Vádemelést javasol a rendőrség az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfi gyilkosával és a gyilkos felbujtójával szemben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelt ügyek osztályának vezetője elmondta: a csoport tagjainak ezen kívül más további súlyos bűncselekmények elkövetése miatt is felelniük kell a bíróság előtt.

M. Róbert és 24 társa ellen javasolt vádemelést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az ügy háttere, hogy a rendőrségi nyomozás adatai szerint 2003. augusztus 27-én hajnali egy órakor J. János megölte az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfit - mondta el BRFK kiemelt ügyek osztályának vezetője az InfoRádióban.

Zsigmond Csaba közölte: a nyomozás során a BRFK nyomozói megállapították, hogy 2003. augusztus 17-én M. Róbert elmenekült Ragyás Tóni elől, és ez annyira sértette M. Róbertet, hogy megbízást adott Ragyás Tóni meggyilkolására.

A rendőrség M. Róbertet előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés bűntettével, mint felbujtót, a gépkocsit vezető L. Rafaelt ugyanezzel, mint bűnsegédet, J. János ugyanezzel a bűncselekménnyel, mint tettest gyanúsítja.

Zsigmond Csaba elmondta azt is: az elkövetőket 2006 júniusában fogták el, az eljárás során többen tettek beismerő vallomást. A BRFK az ügyet vádemelési javaslattal elküldte a Fővárosi Főügyészségnek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×