INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Tarlós két szocialista főpolgármester-helyettest venne maga mellé

Infostart / InfoRádió
Két szocialista főpolgármester-helyettest szeretne maga mellé Tarlós István, ha ő nyeri az októberi főpolgármester-választást - mondta a politikus az InfoRádióban. A Fidesz által támogatott jelölt ugyanis azt vallja: a közös felelősségvállalás teremti meg a konstruktív munka lehetőségét.

A Fidesz által is támogatott független jelölt a kompromisszumkészségének bizonyítására a Magyar Szocialista Párt Köztársaság téri székhelyétől nem messze rendezte be kampányirodáját.

Félig viccesen megjegyezte: könnyebb lesz egyeztetni egymás szomszédságából az MSZP-vel a szocialista főpolgármester-jelöltekről.

Óbuda polgármestere hangsúlyozta, hogy a III. kerületben szocialista, liberális és konzervatív alpolgármester is van. Meggyőződése szerint a közös felelősségvállalás teremti meg a konstruktív munka lehetőségét.

Tarlós István arról is beszámolt, hogy kampánya 22+1 napja során végigjárja a fővárosi kerületeket, felkeresi minden városrész legszebb és legelhanyagoltabb területeit, helyi vezetőkkel és az emberekkel beszélget.


A címlapról ajánljuk