eur:
395.2
usd:
365.41
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

KDNP: a kormány csökkentse az üzemanyag adóját!

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a kormánynak csökkenteni kellene az üzemanyag adótartalmát. Soltész Miklóst a KDNP országgyűlési képviselője az InfoRádióban azt mondta: az üzemanyagárak elérték a lélektani 300 forintos határt.

Az ellenzéki politikus szerint, ha 8-9 forinttal csökkentenék az üzemanyagok adótartalmát, akkor sem érné kár a költségvetést, mert a büdzsé tervezésekor sokkal alacsonyabb árral számoltak.

Soltész Miklós szerint a gazdaságnak nyújtott segítség mellett akár a szomszédos országokban élők is Magyarországon tankolhatnának, ha olcsóbb lenne az üzemanyag.

Átlagosan 3 forinttal emelkedett a benzin literenkénti ára; a hol-tankoljak.hu adatai szerint a 95-ös üzemanyag ára 293 forint és 316 forint 90 fillér között van.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×