eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Viharkárok: négyszáz riasztás egy nap alatt

Az elmúlt 24 órában 400 esetben kérték a tűzoltók segítségét a viharkárok elhárítására - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. Senki sem sérült meg.

Dobson Tibor az InfoRádióban elmondta: a legtöbb munka a főváros területén, Nógrád megyében, valamint Szegeden és Nyíregyházán volt.

Dobson Tibor közölte: Nógrád megyében 10 települést érintett a tegnapi felhőszakadás, Karancskeszin lajtos kocsikból látják el az embereket ivóvízzel, mert a szennyvíz belefolyt a kutakba.

A Borsod-Abaúj Zemplén megyei Arnóton csütörtökön egy 13 tagú családot kellett kiköltöztetni, mert a viharban lakhatatlanná vált a házuk; máshol nem volt szükség ilyen intézkedésre.

Szólt arról is, hogy több helyen a tűzoltók még most is dolgoznak, és a károkat sem összesítették az önkormányzatok.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×