INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Dávid Ibolya: az MDF meglepetést szerez

InfoRádió / MTI
Az MDF miniszterelnök-jelöltje szerint az ellenzéki párt lesz az a meghatározó politikai erő, amely eldönti az országgyűlési választások végkimenetelét. Dávid Ibolya Agárdon azt mondta: arra számít, hogy a Magyar Demokrata Fórum meglepetés lesz vasárnap a választáson.

Dávid Ibolya kormányfő-jelölt szerint a párt "Felnőtt embereknek, felnőtt politikát" szlogenje soha nem volt ennyire aktuális, mint a mostani kampányban, amikor a két nagy párt öt-hatezer milliárd forint értékben olyan ígéreteket tett, amelyek megvalósítására nincs fedezet a magyar gazdaságban, akkor, amikor "a költségvetés siralmas állapotban van" és 13 ezer milliárd forint az államadósság.

Az ellenzéki politikus szerint a két nagy párt ígéreteit azzal a középosztállyal akarja megfizettetni, "amely már nem terhelhető tovább". Az MDF programja ezért a nemzet terheinek nagy részét viselő középosztály megerősítését tűzte ki célul - tette hozzá Dávid Ibolya, aki szerint ezt szolgálja a programjukban meghirdetett egykulcsos személyi jövedelemadó, valamint a megtakarításokat ösztönzésére a kamat- és árfolyam nyereség eltörlése.

A párt Normális Magyarországért programja éppen azért jött létre, hogy bizonyítsa, "nem csak lehet, kell is a politikát másként csinálni", őszintén, tisztességgel - fogalmazott az MDF miniszterelnök-jelöltje.

A címlapról ajánljuk