eur:
394.46
usd:
370.45
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Hiller a huszonegyedikről

Az a kérdés 2006-ban Magyarországon, hogy új korszakot nyitunk-e a XXI. században, vagy csak új évszámot írunk a huszonegyes számmal - mondta Hiller István szombaton Jászberényben az MSZP szociáldemokrata platformjának konferenciáján.

Az a kérdés, hogy beleidomulunk a környezetbe, vagy képesek vagyunk kellő tapasztalattal, a hagyományok tisztelete, a modernizáció iránti igénnyel együtt bátorságot venni arra, hogy kimondjuk: igen, mi alakítani akarjuk, jobbá akarjuk tenni az országunkat - tette hozzá a politikus.

Óriási lehetőség és nagy felelősség ez, mert most rajtunk áll, hogy egy létező közösség alkot valamit a politikában, vagy a politika mondja, hozzatok létre közösséget - hangsúlyozta Hiller István.

MDF: az MSZP 19-re lapot húzott

Az MDF elnökhelyettese szerint a kormány tizenkilencre lapot húzott és egy újabb négyéves ígérethalmazt indított el. Hock Zoltán reméli, az MSZP meg fogja érezni, hogy ellenzékben sem kell mindig nemet mondani. Egy jó, az országot segítő kormányprogramra az ellenzék is tud igent mondani.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×