eur:
389.83
usd:
363.88
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Újra stúdióban a Rolling Stones

Vajon igaz-e a pletyka, hogy a Rolling Stones új lemezzel ünnepli meg 50 éves fennállását? - ezt találgatják a rajongók. Az ok, hogy a veterán rockerekről kiderült: kibéreltek maguknak egy párizsi stúdiót.

Tovább görög a Rolling Stones - remélik a rajongók. Amiért hihetnek abban, hogy hallanak még új dalokat az idén 50 éves bandától, az az, hogy Sir Mick Jagger és társai befészkelték magukat egy párizsi stúdióba.

Jagger kitett a Twitterre egy olyan képet, amelyen egy tucatnyi gitár társaságában látható, miközben az egyik Fendert pengeti.

A 69 éves frontembert a nála négy évvel fiatalabb Ronnie Wood, a 68 éves Keith Richards és az együttes korelnöke, a 71 éves Charlie Watts kísérte el, de mellettük session zenészek is részt vesznek a felvételeken.

Hogyan is emlékeznek majd meg a jubileumról? Új lemezt, vagy csak néhány számot vesznek fel? A brit Guardian szerint a rövid stúdióidő azt jelentheti, hogy egy Best of lemezt állítanak össze néhány új dallal.

Nico Zentgraf, aki nyomon követi a Stones munkásságát, azt állította, hogy a felvételeken ott volt Don Was, hat korábbi albumuk producere is.

A Daily Telegraph-nak egy forrás azt mondta: a zenekar szokásához híven titkolózik - enélkül nem is maradt volna fenn ilyen sokáig. Facebook-oldalukon viszont azzal tüzelték fel rajongóikat, hogy azt írták: pár héten belül izgalmas hírekkel szolgálnak.

Az olimpiai és paralimpiai megnyitón nem léptek fel - bár kérték őket -, de Sir Mick azt mondta: nem álltak még készen. Ennek ellenére sokan azt várják, hogy a világ különböző pontjain néhány megakoncerttel ünneplik meg a fél évszázadot, de nem indulnak teljes turnéra.

Bár a Stones-tagok ereiben továbbra is rock and roll folyik, azért vigyázniuk kell egészségükre: Keith Richards agyából hat éve egy vérrögöt kellett eltávolítani és nem minden dalra emlékszik, Watts pedig 2004-ben torokrákból épült fel.

Eddig 200 millió lemezt adtak el - lehet, hogy most összejön még egymillió?

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×