eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Hiába a lapos pénztárca, a karácsonynak senki nem bír ellenállni

Angliában újabb fagyot és havazás jelez előre a meteorológiai intézet, tehát a boltok és áruházak menedzserei megijedtek: hátha a közlekedési nehézségek miatt csökken a karácsonyi ajándékot vásárlók száma. Ezért már most igen nagyarányú árleszállítások vannak, és az élelmiszer-láncok bejelentették, hogy a karácsony előtti héten a boltjaikat napi 24 órán keresztül nyitva tartják. Melyek a legkelendőbb karácsonyi ajándéktárgyak?

Karácsony közeledtével sok angol házaspár határozza el, hogy mutatós és minden családtag számára hasznos dolgot vásárol közös ajándékként. Ilyenkor veszik tehát a legtöbb plazmatévét és ülőgarnitúrát. A plazmatévék ára általában ezer font, azaz 320 ezer forint körül van, de néhány napja féláron kezdik kínálgatni ezeket.

Két ajándéktárgy népszerű idén: a digitális fényképkeret és a camcorder. Előbbinek, amelybe egyenesen a fényképezőgépből lehet áttölteni egymást váltogató képsorokat, 100 fontról hirtelen 34 fontra ment le az ára. Csak vigyék! A raktárak dugig vannak.

A hölgyek körében az új divatú, ón-tafota anyagból készült koktélruhák, elegáns kosztümök a kelendőek, sok lesz belőlük, szépen csomagolva, a karácsonyfák alatt. S ezrével kapkodják Jamie Oliver új szakácskönyvét, különösen, amióta ennek az árát is leengedték a felére.

A gyerekek olyan videó kamerát szeretnének kapni, amilyen a papájuknak van, csak olcsó, az ő igényeiket is kielégítő kiadásban. Hatvan fontért már kapható ilyesmi.

A klasszikus játékok nem szorultak háttérbe, rengeteg Monopoly-készlet kel el, és sokféle Lego építőjáték - utóbbiak között a repülőtér a császár - még kedvezményes áron is 85 fontért, ami körülbelül harmincezer forintnak felel meg.

Idén laposabb az angolok pénztárcája, de a kereskedők remélik, hogy a karácsonyi akció kínálatának senki sem tud ellenállni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×