eur:
392.28
usd:
366.98
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

A tajvani Susan Boyle meglepő húzása - nézze meg!

A tajvani Susan Boyle-nak nevezik azt a fiatalt, aki egy csapásra világhíres lett, amikor egy az ottani Megasztár-versenyen hibátlanul énekelte el Whitney Houston egyik slágerét. A fiú klipjét eddig közel kétmillióan nézték a világhálón.

Whitney Houston I Will Always Love You című balladája nem arról ismert, hogy még a profi énekesek is könnyen megbirkóznának vele. Az alkalmi dalnokok néha egy kis alkohol hatása alatt próbálkoznak a szám előadásával a klubokban és karaoke-bárokban, több-kevesebb sikerrel.

A 24 éves Lin Ju-csun, a tajvani Megasztár egyik versenyzője azonban gond nélkül megküzdött vele. Tetézi a teljesítményt, hogy Ju-Csun férfi, de szopránban adta elő a számot, amivel azonnal világhíres lett. A fellépését megörökítő YouTube-klipeket több millióan nézték meg a videomegosztón.


Az előadót csak "Kis Daginak" nevezik, és első ránézésre Lin Ju-csun valóban nem tipikus szívtipró celeb. A gombafejű frizurát viselő fiú fekete öltönyben, fehér ingben és piros csokornyakkendőben énekelve szegezte a székükhöz a tajvani zsűritagokat.

Ezt követően a helyi média a "tajvani Susan Boyle"-nak kiáltotta ki. Lin, aki részmunkaidőben dolgozik egy hangszerboltban, azt mondta, hogy gyerekkora óta énekel, és most megvalósul az álma.

Az, hogy a szintén hétköznapi kinézetű, de lenyűgözően éneklő skót Susan Boyle-hoz, avagy újabb nevén SuBo-hoz hasonlították, számára megtiszteltetés. "Az ő példája bátorított, mert bebizonyította, hogy az átlagos kinézetű és esélytelennek tartott emberek is tudnak nagyot alakítani a mikrofon előtt" - mondta.

Ha Lin lesz a győztes, akkor egymillió dollár és egy lemezszerződés üti a markát.

Közben Kis Dagi idolja, Whitney Houston nevetségesnek nevezte azokat a pletykákat, hogy ismét drogozna, és ezért mondta le négy európai koncertjét. Az énekesnőt a héten vitték be egy párizsi kórházba, és amikor kiengedték, nekiszegezték a kínos kérdést. "Ez nevetséges. Ilyesmire nem is válaszolok" - mondta Whitney Houston, aki jövő héten Angliában lép fel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×