eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Close up businessman hand electronic Signature on Tablet by Stylus. Write business agreement of contract. Man signing contract on tablet. Business and technology concept.
Nyitókép: Pexels

Új, hasznos funkciót hoz a Google a Chrome böngészőbe

Aláírhatók lesznek a sokak által használt PDF-ek.

Fölöttébb hasznos lehet, ha egy PDF állományt a böngészőben lehet kézzel készült aláírással ellátni, és a legújabb hírek szerint hamarosan a Chrome PDF-megtekintőjében is elérhetővé válik ez a lehetőség – írja a hvg.hu.

A Microsoft Edge böngészőjének már van beépített jegyzetkészítő eszköze, amelyik lehetővé teszi kézzel írt aláírások rajzolását és közvetlenül a PDF dokumentumhoz adását, ráadásul a toll színe és vastagsága is tetszés szerinti lehet, most a Chrome Canary-ban, a böngésző kísérleti csatornáján is megjelent az erre utaló beállítási lehetőség.

A Chrome PDF-megtekintője lehetővé teszi az ilyen dokumentumok gyors elérését, és mivel van benne néhány alapvető funkció (támogatja a tartalomjegyzéket, a kétoldalas nézetet, a nagyítás és az oldalhoz igazítás vezérlőit, valamint az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes forgatás lehetőségét), nincs szükség harmadik féltől származó eszközre.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

Új csodagyógyszer híre terjed a világban: megnéztük, mekkora az érdeklődés

A Novo Nordisk által végzett tanulmány szerint a Wegovy nevű gyógyszerét szedő betegek négy év elteltével átlagosan 10%-os súlycsökkenést értek el. Megnéztük, mekkora volt az internetes keresési érdeklődés a Wegovy iránt az elmúlt években és napokban világszerte, valamint Magyarországon. Emellett megnéztük azt is, hogyan teljesít a Google-keresésekben a Wegovy konkurense.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×