eur:
393.82
usd:
365.06
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pixabay

Súlyos gond van a Windows 11 frissítésével

Ijesztően belassíthatja a számítógépet az operációs rendszer legújabb verziója.

A Microsoft múlt kedden, március 14-én adta ki a Moment 2 kódnevű frissítését a Windows 11 operációs rendszerhez, ami például befoltozott 83 sérülékenységet is. A jelek szerint azonban egy kellemetlen probléma is érkezett a frissítéssel, ugyanis az sokaknál lelassítja az SSD-k írási/olvasási sebességét, de van, aki a rendszer betöltésének idejére panaszkodik – írja a hvg.hu.

A felhasználók tapasztalatai szerint a frissítés törlésével a probléma megoldódott, de volt, aki azt írta, a játékok érezhetően lassabban töltődnek be a számítógépén a frissítés telepítése óta, és volt, aki jelentősen lassabb betöltési időre is panaszkodott: 14-ről 31 másodpercre nőtt.

Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Windows 11 új frissítése minden számítógépet jelentősen lelassít – mivel az operációs rendszernek számos különböző hardverhez kell alkalmazkodnia, elképzelhető, hogy csak bizonyos konfigurációkat érint a probléma.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×