eur:
392.49
usd:
365.97
bux:
66865.77
2024. április 25. csütörtök Márk
iPhone 11 Pro Max in midnight green after phone was purchased on launch day by the customer. New York, NY USA. September 20, 2019.
Nyitókép: nyc russ/Getty Images

Nagy újdonságot kaphat az új iPhone

Egy neves elemző szerint az iPhone 14 mobilok is autofókuszos szelfikamerát kapnak.

Ming-Chi Kuo, az Apple-ügyekben járatos elemző nemrég azt jósolta, hogy az iPhone 14 mobilokat az Apple már felújított szelfikamerával dobja majd piacra idén ősszel – írja az Origo.

Mind a négy új iPhone autofókuszra képes előlapi kamerával érkezhet, ezt f/1.9-es rekeszérték jellemzi majd. Ez nagy frissítést jelentene az évek óta használt fix fókuszú, f/2.2-es egységek után.

A fotós, videós appok mellett a szelfizők és az élőben streamelők is profitálnának ebből az újításból, elvileg nappal és kevés fény mellett is jobb képminőség várható a kisebb rekeszérték miatt. Az autofókusz pedig az objektumkövetésben és a mélység javításában segíthet.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×