eur:
395.7
usd:
366.9
bux:
65563.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Bíró Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a budapesti vízilabda Európa-bajnokság női tornája elődöntőjében játszott Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a Duna Arénában 2020. január 23-án.
Nyitókép: MTI/Czagány Balázs

Bíró Attila a japánok elleni győzelemről: „Szódával elment”

Gurisatti Gréta és Bíró Attila szövetségi kapitány nyilatkozott az M4 Sportnak a magyar női vízilabda-válogatott japánok elleni, 17–13-as győzelme után.

Gurisatti Gréta: „Jobb lett volna az első két negyedben lezárni a mérkőzést, de nem szabad lebecsülni a japánokat. Nem egyszerű játszani a sokmozgásos játékstílusuk ellen. Kicsit rendszertelenül játszanak. Iszonyatosan ébernek kell lenni hátul, mert nagyjából eltűnnek a posztok. Örülök, hogy a végére kijött a különbség, tudtuk, hogy meglesz, bár gondolom, kívülről nehézkesnek tűnhetett. Ennél jobb játék kell a kínaiak ellen, ők is nagyon kellemetlen ellenfelek.”

Bíró Attila szövetségi kapitány: „Szódával elment, szódával meg lehetett inni, fogyasztható volt. Örömmel jelenthetem a tévénézőknek, hogy a magyar női vízilabda-válogatott folyamatosan képes izgalmat okozni, feszült helyzeteket teremteni. Az, hogy én ezt hogyan élem meg, az egy másik kérdés. Folyamatosan kellemetlen helyzetbe hoztuk magunkat, egyébként meg, természetesen örülök a győzelemnek. Minden győzelemnek komoly értéke van itt, az, hogy 3-4 góllal nyerünk, vagy 7-8-cal, az bizonyos értelemben teljesen mindegy. Sokat tettünk az elején azért, hogy ne menjünk el gólokkal, ugyanakkor

az is tény, hogy volt lehetőségünk gyakorolni az emberhátrányokat.

Nem gondolom, hogy a japán centerek, szélsők jobbak lennének a magyaroknál.”

A mérkőzés összefoglalója:

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×