eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Japán Meteorológiai Ügynökség

További változás az olimpiai programban a közelgő tájfun miatt

A hét elejére várható kedvezőtlen, szeles időjárás miatt újabb módosítások történtek az evezősok tokiói olimpiai programjában.

Nem csupán hétfőről hoztak előre versenyszámokat, így például a férfi egypárevezősök negyeddöntős szakaszát - melyből Pétervári-Molnár Bendegúz vasárnap kiharcolta az elődöntőbe jutást -, hanem a keddi versenynapot is "kiürítették". Így két éremosztás szerdára csúszott át, amikor hat számban hirdetnek majd győztest. Csütörtökön és pénteken további négy-négy verseny fejeződik be.

Férfi egypárban csütörtökön lesz az elődöntő, majd pénteken rendezik a B és az A döntőt.

Az előrejelzés szerint tájfun közelít a Csendes-óceánon Japán legnagyobb szigete, Honsú felé, és várhatóan a hét elején éri el az olimpiai játékoknak otthont adó Tokiót is magában foglaló Kantó régiót.

Japán meteorológiai szolgálatának előrejlezése szerint a trópusi vihar központja várhatóan elkerüli a fővárost, de így is erős szél és eső várható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×