eur:
393.76
usd:
368.42
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Ioulia Chtchetinina és Magyar Márk mutatja be páros rövidprogramját a Tallinnban rendezett műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon 2022. január 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Toms Kalnins

66 év után szerepel újra magyar műkorcsolya-páros olimpián

Megérkezett a Chtchetinina Ioulia, Magyar Márk műkorcsolya-páros a pekingi téli olimpiára.

A koronavírus-protokoll szerint a duó, amely eddig Szocsiban készült, akkor indulhat a pénteki rövidprogramban és továbbjutás esetén a másnapi kűrben, amennyiben a repülőtéren vett PCR-teszt - melynek eredményét a szállodaszobában kell megvárni - negatív lesz.

A januári, tallinni Európa-bajnokságon hatodik, a tavalyi világbajnokságon 14. kettős az utolsó két magyar sportoló, aki kiutazott a pekingi játékokra.

Chtchetinina és Magyar azért utazott később, és érkezett közvetlenül a rajt előtt Pekingbe, mert probléma volt az egyikük korcsolyapengéjével.

A párosok mezőnyében 19-en indulnak, és 16-an jutnak tovább a szombati kűrbe.

Tallinn, 2022. január 13.
Magyar Márk és Scsetyinyina Julija a kűrjét mutatja be a párosok versenyében a Tallinnban rendezett műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon 2022. január 13-án. 
MTI/EPA/Toms Kalnins
Magyar Márk és Scsetyinyina Julija a kűrjét mutatja be a párosok versenyében a Tallinnban rendezett műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon MTI/EPA/Toms Kalnins

Legutóbb 66 évvel ezelőtt, 1956-ban szerepelt magyar műkorcsolya-páros olimpián, akkor a Nagy Marianna, Nagy László kettős harmadik lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×