eur:
393.2
usd:
354.1
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
Nyitókép: Pixabay

Szinte hihetetlen, mennyit néztük összesen a párizsi olimpiát a YouTube-on

Az olimpiai közvetítések egyik legfontosabb felülete a YouTube volt. A videómegosztó most közölte róla a statisztikát, valójában mennyire érdekelte az embereket a nyár legfontosabb sporteseménye.

Rengetegen kísérték figyelemmel a YouTube-on a nyári párizsi olimpiai játékok versenyeit, és akárcsak a négy évvel ezelőtti tokiói olimpia esetében, a YouTube most is kiadta a kapcsolódó számokat - írja a videómegosztó platform hivatalos statisztikái alapján a hvg.hu.

A YouTube olyan hivatalos műsorszolgáltató partnerekkel működött együtt, mint az NBCUniversal, a Eurosport, a Claro Sports és a CazéTV annak érdekében, hogy minél több hivatalos olimpiai tartalmat, kiemeléseket, ismétléseket sugározzon 32 különböző sportágban.

Mint az az adatokból kiderül, a nézők több mint 40 milliárd percnyi (több mint 650 millió órányi, azaz nagyjából 74 ezer évnyi) olimpiai tartalmat néztek meg,

többek között az olimpia hivatalos YouTube-csatornáján és a hivatalos műsorszolgáltatók csatornáin. A tartalmakra több mint 12 milliárd megtekintés gyűlt össze, és több mint 850 millió egyedi megtekintő nézett itt olimpiai tartalmakat. A sportesemény hivatalos csatornája pedig körülbelül 1,1 millió feliratkozót szerzett.

A platform abban is jelentős szerepet játszott, hogy az emberek bárhol, bármikor élvezni tudják az olimpiát. A YouTube számításai szerint több mint 18 milliárd percnyi tartalmat néztek a csatlakoztatott tévéken, ez a teljes nézési idő több mint 35 százalékát teszi ki. Ezen felül több mint 180 millió egyedi néző streamelt olimpiai tartalmakat a tévéjén, ami 1,9 milliárd megtekintést jelent csak a nappalikból - olvasható.

"Mindezek a tények és számok összességében egy újabb epikus olimpiai játékot eredményeztek a hivatalos műsorszolgáltatók csatornáin és a hivatalos olimpia csatornán a YouTube-on. Reméljük, hogy tetszettek a játékok a YouTube-on, és köszönjük a ráhangolódást" - írja a Google által üzemeltetett videómegosztó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×