eur:
395.17
usd:
359.4
bux:
72151.79
2024. augusztus 16. péntek Ábrahám
Kós Hubert a férfi 100 méteres hátúszás ötödik előfutamában a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. július 28-án.
Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Rendkívüli Aréna Kós Huberttel az InfoRádióban

Pénteken délután négy órától az olimpiai bajnok úszó Kós Hubert lesz az InfoRádió Aréna című műsorának vendége.

A bő másfél éve az Egyesült Államokban készülő sportoló beszél a Párizsban töltött hetekről, sztáredzőjéről, Bob Bowmanről, csapattársáról, a francia León Marchand-ról és arról is, hogy miként jutott el a világ legjobbjai közé.

Szó esik az egyetemváltásáról, céljairól, illetve hogy mire jut ideje az úszáson és a tanuláson kívül.

A műsorvezető Farkas Dávid arról is megkérdezi, hogy szülei mennyit tudták segíteni gyerekként, milyen a kapcsolata Milák Kristóffal és a magyar olimpiai csapat többi versenyzőjével, miként képzeli el a következő olimpiai ciklusokat, és mivel foglalkozna szívesen a civil életben.

Az exkluzív interjú pénteken délután 4 órától hangzik el az InfoRádióban.

Címlapról ajánljuk
Tálas Péter: kettős célja volt Ukrajnának a kurszki hadműveletekkel

Tálas Péter: kettős célja volt Ukrajnának a kurszki hadműveletekkel

A Kurszk régióba történő ukrán benyomulás ugyan a háború menetét nem változtatja meg, de kellemetlen presztízsveszteséget okozott Oroszországnak - erről beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában Tálas Péter, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének egyetemi docense. Beszélt az európai fegyverkezés szerepéről is.
VIDEÓ
Betonfal előtt ácsorog a forint az adat után

Betonfal előtt ácsorog a forint az adat után

A héten a javuló piaci hangulat ellenére egyelőre nem tudott erősödni a forint az euróval szemben. Bár az amerikai recessziós félelmek elmúlni látszanak a hazai gazdaságról egyelőre nem érkeztek olyan hírek, amelyek a növekedési kilátások javulása felé mutatnának. A mai nap az USA-ból érkeznek ingatlanpiaci és fogyasztói bizalmi indexek, így érdekes lesz figyelni, hogy az adatok után elkezdődhet-e a forint erősödése.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 16. 13:52
×
×
×
×