eur:
392.7
usd:
366.19
bux:
66797.19
2024. április 25. csütörtök Márk

Kis Gábor lemondta a válogatottságot

Nem szerepel többet a magyar férfi vízilabda-válogatottban az olimpiai bajnok Kis Gábor, aki tagja volt a Rióban ötödik helyen végzett csapatnak.

A center Facebook-bejegyzésben jelentette be döntését.

"Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott az olimpián és az ezt megelőző időszakban. Nagyon sokan biztattatok, ami erőt adott még akkor is, amikor már tudható volt, hogy nem szerezhetünk érmet ezen az olimpián. Egy bizonyos korszak most lezárul az életemben, mert most játszottam utoljára a nemzeti színekben." - írta a Szolnok játékosa, hangsúlyozva, hogy a magyar válogatottban vízilabdázni mindig megtiszteltetés volt számára.

Kis Gábor Pekingben volt tagja az olimpiai bajnok csapatnak, a magyar szövetség honlapjának híre szerint 166-szor szerepelt a magyar válogatottban. Az ötkarikás diadal mellett volt világbajnoki ezüstérmes (2007), Európa-bajnoki ezüstérmes (2006), Eb-bronzérmes (2008) és világliga-ezüstérmes (2007).

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×