eur:
392.61
usd:
365.33
bux:
66580.8
2024. április 26. péntek Ervin

Kassai vezeti a német-olasz negyeddöntőt

Kassai Viktor vezeti szombaton a Németország-Olaszország negyeddöntőt a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon - tette közzé az európai szövetség honlapja csütörtökön.

A legjobb nyolc közötti párharcok slágermeccsére Bordeaux-ban kerül sor 21 órától.

A 40 éves magyar játékvezetőnek ez lesz a harmadik találkozója a tornán, ő dirigálta a francia-román nyitómérkőzést (2-1), majd június 17-én is ő fújta a sípot az Olaszország-Svédország meccsen (1-0). Segítői ezúttal is Ring György, Tóth Vencel, Bognár Tamás és Farkas Ádám lesznek, a negyedik játékvezető pedig a lengyel Szymon Marciniak.

Kassai a horvát-spanyol (2-1) és a portugál-horvát (1-0) mérkőzésen negyedik játékvezetőként működött közre.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×