eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Az angolok senkitől sem tartanak

Egyik lehetséges nyolcaddöntős ellenfelüktől, így a magyar válogatottól sem tartanak az angol játékosok, akik a B csoport második helyén végeztek a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Roy Hodgson tanítványai az F csoport második helyezettjével csapnak majd össze a legjobb 16 között, így a magyarokon kívül akár Portugália, Izland vagy Ausztria is az ellenfelük lehet hétfőn Nizzában.

"Az eddigi játékunk az összképet tekintve pozitív volt, biztos vagyok benne, hogy a legtöbb csapat nem akar szembetalálkozni velünk" - nyilatkozta Eric Dier, az angol válogatott futballistája. "Nekünk senkitől sem szabad tartanunk, nagyon rossz lenne, ha erre gondolnánk. Meglátjuk, ki lesz az ellenfél, de senkitől sem félünk."

A kapus Joe Hart egyetértett csapattársával és kiemelte az angolok eddigi teljesítményét: "eredményesség szempontjából nem voltunk jók, de ha a teljesítményünket nézzük, nem hinném, hogy bármelyik rivális szívesen akarna játszani velünk."

Az F csoport utolsó fordulójában a négy ponttal a csoport élén álló Magyarország a kétpontos portugálokkal találkozik 18 órakor Lyonban, míg a szintén kétpontos Izland a pont nélkül utolsó Ausztriával csap össze ugyanebben az időpontban Párizsban.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×