eur:
368.74
usd:
345.07
bux:
48370.31
2023. június 7. szerda Róbert
Luka Modric, a horvát válogatott tagja egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 8-án. Horvátország december 9-én Brazília ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében.
Nyitókép: MTI/EPA/Abir Szultan

Luka Modric: életünk legjobb meccsét kell játszanunk az argentinok ellen

Szerinte a horvát csapatnak nagyon ki kell tennie magért, ha kedden nyerni akar Argentína ellen, mert csak így juthat be a katari labdarúgó-világbajnokság fináléjába.

A 37 éves futballista csapattársához, Bruno Petkovichoz hasonlóan kiemelte, hogy bár Lionel Messi valóban kivételes játékos, mégsem alapozhatják az argentinok elleni taktikájukat csupán egy emberre.

"Messi kiváló játékos, és nagyon nehéz lesz őt megállítani, de készen állunk a legjobb formánkat hozni a pályán" - mondta a Real Madrid labdarúgója. Azt is hozzátette, hogy a fiatal játékosaiknak köszönhetően sokkal energikusabbak, és ezzel már egy új szintet képviselnek.

"Argentína nagy csapat. Mi viszont mindent megteszünk azért, hogy a világbajnokság legjobb mérkőzését vívjuk ellenük, és életünk legjobb meccsét játsszuk"

- jelentette ki Modric.

Amennyiben a horvátok kedden bejutnak a döntőbe, akkor a németek után ők lehetnének a második olyan nemzet, amely a brazilokat és az argentinokat is felülmúlja ugyanazon a világbajnokságon.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. június 7. 10:46
×
×
×
×