eur:
390.26
usd:
364.27
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Aleksandar Vucic szerb elnök (j) átadja a Szerb Köztársaság Érdemrendje kitüntetést Orbán Viktor kormányfőnek a belgrádi elnöki hivatalban 2022. szeptember 16-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Szurkoljon együtt a magyar miniszterelnökkel, ma lép pályára a favoritja a vb-n

Szerbia – ezt az egy szót kommentelte Orbán Viktor a Facebookon, amikor arról posztolt, hogy ki nyeri a labdarúgó-világbajnokságot. Ma este Brazília–Szerbia mérkőzés lesz.

Először lép pályára Szerbia a katari foci-világbajnokságon. Az ellenfele Brazília lesz.

A meccs este 8-kor kezdődik. A napokban Orbán Viktor is posztolt a témában.

Mint a kommentből kiderült, a magyar kormányfő Szerbiának szurkol. A mai első bemutatkozó mérkőzésükön Brazília ellen a fogadóirodák alig adnak esélyt a szerbeknek. Nagyjából nyolcszoros pénzt kap az, aki rájuk tippel, ha Szerbia valóban legyőzi a világbajnokság favoritját.

Szerdán ismét volt egy bombameglepetés a vb-n, erről az Infostart is beszámolt. Japán hasonló forgatókönyv mentén haladva győzte le Németországot, mint korábban Szaúd-Arábia Argentínát: az esélyesebb ellenfél fölényben volt az első félidőben, de csak 1–0-ra vezetett, a második játékrészben rövid időn belül dupláztak a szaúdiak és japánok is, arra pedig már nem jött válasz.

Orbán Viktor egyébként november 16-án tárgyalt Szerbiában, akkor arról beszélt, hogy "Magyarország továbbra is sürgeti, hogy az Európai Unió minél hamarabb tegye lehetővé Szerbia teljes jogú tagságát. Szerbia európai uniós tagsága az európai érdek, és sokkal könnyebben tudnának védekezni a migrációval szemben, ha Szerbia is az Európai Unión belül lenne már".

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×