eur:
392.94
usd:
363.37
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A francia Kylian Mbappé védőmaszkban vesz részt a válogatott edzésén a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Franciaország-Belgium mérkőzésére készülve Paderbornban 2024. június 27-én. A mérkőzést július elsején rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Haszan Ammar

Borzasztó hetek állnak még Mbappé előtt

Még jó ideig nem veheti le mérkőzéseken az orrcsonttörése miatt viselt maszkját Kylian Mbappé, a németországi Európa-bajnokság negyeddöntőjébe jutott franciák futballsztárja.

„Hozzá kell szoknia, mert még hetekig rajta lesz játék közben. Eleinte nagyon kényelmetlen volt neki, de már belenyugodott, hogy viselnie kell” – közölte Didier Deschamps szövetségi kapitány.

A Paris Saint-Germaintől nemrég a Real Madridhoz szerződött csatár a belgák ellen 1–0-ra megnyert hétfői nyolcaddöntő előtt nyilvánosan panaszkodott a maszkra.

„Borzasztó így játszani. Folyamatosan cserélgetem, mert mindig van valami, ami zavar, vagy nem működik. Emellett nem tetszik, és izzadok is alatta, mindig ki kell csorgatni az izzadságot” – sorolta a 25 éves világbajnok. „Az első napon olyan érzés volt, mintha egy 3D-szemüveget tettem volna fel, és mintha nem is én lettem volna mögötte.”

A válogatott csapatkapitánya – akinek az osztrákok elleni csoportmérkőzésen tört el az orra – eddig egy gólt szerzett az Eb-n, és jobbára csak felvillanásai voltak a pályán.

A franciák a portugálokkal csapnak össze az Eb pénteki, hamburgi negyeddöntőjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×