eur:
393.52
usd:
364.51
bux:
71862.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Ádám Martin a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. Magyarország 3-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Az összes kontinensen tarol Ádám Martin – videó

A Forráskútról származő magyar csatár nagyot megy az online térben.

Vélhetően nem ilyen világhírnévre vágyott a dél-koreai Ulszan csatára, hiszen Ádám Martin nem a mémek, hanem a góljai miatt szeretett volna az érdeklődés középpontjába kerülni. Noha mindhárom magyar csoportmeccsen szóhoz jutott, és egyik találkozón sem kellett szégyenkeznie a teljesítménye miatt, mégis a fizimiskájával és robusztus testalkatával irányította magára szurkolók figyelmét - írja a Magyar Nemzet.

Ádám Martin Instagram-oldalát 29 ezren követték a kontinensviadal kezdetén, és ez a szám a csoportmeccsek végére 69 ezerre nőtt. Az Eb második napján pedig a Transfermarkt szakportálon az ő nevére kerestek rá a legtöbben, Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is megelőzte.

@adidas unit aura >>>>> #martinadam #unit #euros2024 #hungary #adidas ♬ sonido original - futt.ediitx

A nemrég az Adidasszal szponzorációs szerződést kötő támadóról a sportszergyártó néhány napja közölt egy videót a TikTok-csatornáján, ami igencsak döbbenetes eredményt hozott: eddig nem kevesebben, mint 6,6 millióan nézték meg a rövidfilmet, ami komoly eredmény, figyelembe véve, hogy a korábban felvett José Mourinho-videót csak 27 ezren, az angol válogatott Trent Alexander-Arnoldot 263 ezren, a német csapat egyik motorját, Florian Wirtzet 60 ezren nézték meg. Az Eb alatt feltöltött videók közül csak a spanyol Lamine Yamalét látták többen ezen az oldalon (8,8 milliósan).

Érdekes módon a kontinensviadal alatt rengeteg amerikai és dél-amerikai felhasználó követte be a csatár profilját, de afrikai követői is vannak, és klubja, a dél-koreai Ulszan szurkolói miatt Ázsiában sem ismeretlen.

" A lényeg, hogy csak olyan kezdeményezéshez adja a nevét, amivel tud azonosulni. Elképzelhető, hogy egyetlen márka lesz, amivel a jövőben beazonosítják, így ezt nagy gonddal választjuk majd meg. Ha végül egy sem, az is jobb, mint egy olyan, amit aztán később megbánunk. Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy ő elsősorban futballista és a pályán szeretne bizonyítani, nem a virtuális térben" – jelentette ki a játékos menedzsere, Papp Gábor.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Vizsgálat indult a Lidl-nél - Megtéveszthették a fogyasztókat

Versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert a Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. vélhetően megalapozatlan piacelsőségi állítással téveszthette meg a fogyasztókat. Az országszerte mintegy 200 áruházat működtető kiskereskedelmi vállalkozás a GVH által működtetett online Árfigyelőre hivatkozva, egy vélhetően önkényesen összeállított napi kosárérték alapján azt sugallta, hogy a termékkínálata általánosságban a legolcsóbb.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×