eur:
396.61
usd:
370.34
bux:
71492.81
2024. június 27. csütörtök László
Az olasz Roberto Baggio egykori válogatott labdarúgó, a FuNino nevű edzésmódszer programjának elnöke a program debreceni futballegyetemen tartott bemutatóján a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában 2018. március 13-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Rablótámadás: Roberto Baggiót a sürgősségi osztályra kellett szállítani az olaszok Eb-meccse után

Olasz és spanyol újságírókkal beszélgetve derült ki, a La Gazzetta dello Sport, majd a Marca is tudósított róla: Roberto Baggiót, az 1994-es világbajnokság hősét, az egykori világklasszist az otthonához közeli, arzignanói kórház sürgősségi osztályára szállították a csütörtöki, gelsenkircheni mérkőzés után.

Baggio, akit játékoskorában Copfocskának becéztek, televízión nézte a mérkőzést családjával, otthonukban, Altavilla Vicentinában. Öt fegyveres támadta meg a villájukat, az egykori labdarúgó megsérült, amikor szembeszállt a tolvajokkal.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy öt fegyveres férfi tört be az 57 éves egykori labdarúgó otthonába, és 40 percre bezárta őt és családját egy szobába. Roberto Baggio szembeszállt a támadókkal, és a verekedés során a homlokán vágott sérülést szenvedett, amit az arzignanói kórház sürgősségi osztályán kellett ellátni, több varrattal.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: ez egy pimaszság az európai választókkal szemben

A versenyképesség lesz a magyar EU-elnökség egyik prioritása, a programtervezetet pedig szinte minden ország támogatja. A magyar kormány nem támogatja Ursula von der Leyen újraválasztását az Európai Bizottság élén – többek között ezekről beszélt a miniszterelnök az EU-csúcson tartott sajtótájékoztatóján.
VIDEÓ
Egy hónap után újra 18 ezer forint felett az OTP

Egy hónap után újra 18 ezer forint felett az OTP

Az elmúlt napokban vegyes mozgásokat láttunk a piacon, Európában ma is iránykeresés látszik, a magyar piac viszont ennek ellenére jól teljesít, és a BUX index új történelmi csúcsot is beállított. Közben az USA-ban nagyrészt emelkednek a tőzsdék, bár csak mérsékelten. Érdemes megjegyezni, hogy holnap érkezik az amerikai jegybank preferált inflációs mutatója, részben ez is indokolja, hogy már ma is óvatosabbak a befektetők, illetve inkább kivárásra játszanak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×