eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
Az olasz Roberto Baggio egykori válogatott labdarúgó, a FuNino nevű edzésmódszer programjának elnöke a program debreceni futballegyetemen tartott bemutatóján a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában 2018. március 13-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Rablótámadás: Roberto Baggiót a sürgősségi osztályra kellett szállítani az olaszok Eb-meccse után

Olasz és spanyol újságírókkal beszélgetve derült ki, a La Gazzetta dello Sport, majd a Marca is tudósított róla: Roberto Baggiót, az 1994-es világbajnokság hősét, az egykori világklasszist az otthonához közeli, arzignanói kórház sürgősségi osztályára szállították a csütörtöki, gelsenkircheni mérkőzés után.

Baggio, akit játékoskorában Copfocskának becéztek, televízión nézte a mérkőzést családjával, otthonukban, Altavilla Vicentinában. Öt fegyveres támadta meg a villájukat, az egykori labdarúgó megsérült, amikor szembeszállt a tolvajokkal.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy öt fegyveres férfi tört be az 57 éves egykori labdarúgó otthonába, és 40 percre bezárta őt és családját egy szobába. Roberto Baggio szembeszállt a támadókkal, és a verekedés során a homlokán vágott sérülést szenvedett, amit az arzignanói kórház sürgősségi osztályán kellett ellátni, több varrattal.

Címlapról ajánljuk
A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

A kánikulában akár naponta egy centit is apadhat a Balaton és a Velencei-tó

Jelentősen párolognak a hazai tavak a kánikulában, de a Balaton és a Velencei-tó vízszintje is magasabb, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor – mondta az InfoRádióban az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője. Siklós Gabriella hozzátette: utánpótlás csak a természetes vízgyűjtő területekről érkezhet, egyelőre azonban nem várható jelentősebb vízmennyiség.

Félelmetes a "jóslat" a légi közlekedésről

A légi utasforgalom megkétszereződésére számít 2043-ig a világ légitársaságait tömörítő a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA).
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×