eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
COPENHAGEN, DENMARK - JUNE 17: Kevin De Bruyne of Belgium runs with the ball whilst under pressure from Andreas Christensen of Denmark during the UEFA Euro 2020 Championship Group B match between Denmark and Belgium at Parken Stadium on June 17, 2021 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)
Nyitókép: Stuart Franklin/Getty Images

Kiderült, mennyire súlyos De Bruyne sérülése

A portugálok ellen nem tudott végig a pályán lenni a klasszis.

Nem súlyos Kevin De Bruyne, a belgák sztárjának sérülése, így a csapattal marad a labdarúgó Európa-bajnokságon. Ezt Roberto Martinez szövetségi kapitány hétfőn, egy nappal a portugálok elleni 1-0-ra megnyert nyolcaddöntő után közölte.

De Bruynét a második félidő elején kellett lecserélni bokafájdalmak miatt, és félő volt, hogy a korábban is sérüléssel bajlódó játékos nem folytathatja a részben budapesti rendezésű tornát.

Martinez hozzátette:

arról viszont még korai beszélni, hogy a kiválóság ott lehet-e az olaszok elleni pénteki negyeddöntőben Münchenben.

A nyolcaddöntő hajrájában Eden Hazardot is lecserélték, vele kapcsolatban is azt jelezte a kapitány, hogy a sérülése nem súlyos.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×