eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rosztov-na-Donu, 2018. június 26.A horvát Ivan Perisic (4), miután berúgta csapata második gólját az Izland – Horvátország mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának harmadik fordulójában Rosztov-na-Donuban 2018. június 26-án. Horvátország győzött és bejutott a legjobb tizenhat közé. (MTI/EPA/Háled el-Fiki)
Nyitókép: MTI/EPA/Háled el-Fiki

Baj van, bejutott a koronavírus a horvát válogatotthoz az Eb-nyolcaddöntő előtt

Hétfőn 18 órakor lesz a spanyolok elleni mérkőzés.

A világbajnoki ezüstérmes horvátokat erősítő Ivan Perisic pozitív koronavírusteszt matt nem léphet pályára hétfőn Spanyolország ellen a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

A horvát szövetség tájékoztatása szerint az olasz bajnok Internazionale csatárát elkülönítették társaitól, és tíznapos karantén vár rá. A keret többi tagja negatív tesztet szolgáltatott, így útra kelt a rovinji edzőtáborból a koppenhágai mérkőzésre.

Ha az adriai együttes nyer a 16 között, a 32 éves Perisicnek - aki hazája Eb-gólkirálya - ki kell hagynia a negyeddöntőt, és minden bizonnyal az elődöntőt is.

A Horvátország-Spanyolország nyolcaddöntő hétfőn 18 órakor kezdődik Dániában.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×