eur:
394.95
usd:
363.47
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
A dán játékosok összekapaszkodnak a pályán, mielőtt folytatódik a dán Christian Eriksen összeesése és kórházba szállítása miatt félbeszakadt mérkőzésük Finnország ellen, amelyet a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában játszanak Koppenhágában 2021. június 12-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Getty pool/Stuart Franklin

„Beszélgettünk a semmiről és a mindenről” – Schmeichel meglátogatta Eriksent

A körülményekhez képest egyre jobban van Christian Eriksen, aki jókedvűen fogadta a kórházban csapattársát, Kasper Schmeichelt.

A dánok kapusa, Kasper Schmeichel meglátogatta a kórházban Christian Eriksent, aki szombaton a Dánia–Finnország mérkőzésen esett össze a pályán. A 34 éves játékos elmondta, hogy válogatottbeli társa mosolyogva és nevetve fogadta.

„Fantasztikus volt látni, hogy mosolyog, nevet és újra önmaga. Csodálatos élmény volt vele találkozni” –

idézi a Mirrornak nyilatkozó hálóőr szavait a Nemzeti Sport Online.

Schmeichel elárulta, hogy a világ minden tájáról óriási támogatást kapnak az utóbbi napokban, ami nagy motivációt jelent számukra.

„Beszélgettünk a semmiről és a mindenről. Amíg jól van, ez a legfontosabb, olyasmit élt át, ami mi nem tapasztalhattunk. Úgy döntöttem, hogy azt mondom magamnak, ennek boldog vége lett, sokkal rosszabbul is végződhetett volna” – beszélt érzéseiről Schmeichel, aki kiemelte, hogy

az Eriksennel történtek is megerősítik azt, mennyire fontos a válogatott összetartása.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Christian Eriksen kedd reggel első alkalommal üzent a nyilvánosságnak a közösségi médiában a szombati történtek óta. „A körülményekhez képest jól vagyok” – írt az Istagramon, amihez egy fotót is mellékelt, amin ő látható a kórházi ágyában, amint felfelé tartott hüvelyujjal mosolyog.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 19. 06:51
×
×
×
×