eur:
392.44
usd:
367.16
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Cristiano Ronaldo (b) és Dejan Kulusevski (j), a Juventus játékosai edzenek a torinói Continassa sportközpontban 2020. november 3-án. A Juventus másnap a Ferencváros ellen játszik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában a Puskás Arénában.
Nyitókép: MTI/ANSA/EPA/Alessandro Di Marco

Euro 2020: másodszor kapta el a Juventus-csatár a koronavírust

Pozitív lett a koronavírustesztje Dejan Kulusevskinek, a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő svéd labdarúgó-válogatott támadójának.

Anders Valentin, a skandináv ország csapatának orvosa sajtótájékoztatón közölte, hogy a Juventus játékosa kicsit fázott kedden, emiatt végezték el rajta a tesztet. Hozzátette: a gyenge tüneteket produkáló Kulusevskit, aki korábban már átesett a fertőzésen, a többiektől elkülönítették. A keret többi tagja negatív tesztet produkált.

A svédek az Eb-n az E csoportban szerepelnek a szlovákokkal, a lengyelekkel és a spanyolokkal. Első mérkőzésüket hétfőn, Sevillában játsszák utóbbiakkal, akiknél ugyancsak van koronavírusos eset: hétfőn derült ki, hogy a csapatkapitány Sergio Busquets megfertőződött.

Janne Anderson, a svéd válogatott szövetségi kapitánya nem hív be senkit Kulusevski helyére, és reméli, hogy a második találkozón már számíthat majd rá.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×