eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Nyitókép: Bucsy Leveinte/Infostart

Az MLSZ megvédte a szurkolót leküldő bírót

A Magyar Labdarúgó Szövetség szerint a játékvezető helyesen járt el akkor, amikor nem engedte elvégezni az ünnepélyes kezdőrúgást annak a szurkolónak, aki Diósgyőr mezt viselt a Nyíregyháza elleni rangadón a Városi Stadionban.

Szombaton a Diósgyőr nyerte a keleti rangadót az NB I 9. fordulójában, miután 2–0-ra győzött Nyíregyházán. Az újonc csapat elleni mérkőzés kezdete előtt egy érdekes jelenet is lejátszódott, történt ugyanis, hogy az ünnepélyes kezdőrúgást nem végezhette el az a szurkoló, aki a pályára lépése után levette kabátját, megmutatva ezzel, hogy DVTK-mezt visel.

A mérkőzés játékvezetője, Bogár Gergő ekkor megtagadta azt, hogy a szurkoló elvégezze a kezdőrúgást, és távozásra szólította fel.

Az nso.hu most arról ír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség szerint Bogár Gergő teljesen helyesen cselekedett, és ezzel a szurkoló testi épségét is óvta.

Úgy fogalmaztak: a játékvezető helyesen járt el, amikor észlelve a nyilvánvaló provokatív szándékot, nem engedélyezte a nyíregyházi stadionban a Diósgyőr mezében levő szurkolónak a kezdőrúgás elvégzését. Ezzel a döntésével hozzájárult a mérkőzés biztonságos és zavartalan lebonyolításához. Általános nemzetközi gyakorlat, hogy a vendégcsapat mezében kizárólag a vendégcsapat számára kialakított szektorokba lehet belépni - írta az MLSZ.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×