eur:
392.59
usd:
354.6
bux:
72753.19
2024. szeptember 2. hétfő Dorina, Rebeka
A negyedik gól szerzője, Gazdag Dániel gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Rossz hírt kapott a magyar fociválogatott

Sérülés miatt Gazdag Dániel nem állhat Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának rendelkezésére a németek és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-találkozókon.

A magyar szövetség hétfői beszámolója szerint a Philadelphia Union futballistája a hétvégén izomsérülést szenvedett, ezért nem csatlakozik a nemzeti csapat keretéhez.

A magyarok szombaton Németország vendégeként Düsseldorfban kezdik a sorozatot, majd három nappal később Bosznia-Hercegovina együttesét fogadják a Puskás Arénában.

Címlapról ajánljuk
Történelmi tartományi választások: újrarajzolhatják Németország politikai térképét

Történelmi tartományi választások: újrarajzolhatják Németország politikai térképét

Általános az a vélekedés, hogy Németország, sőt Európa jövőjét jelentős mértékben befolyásolhatják a vasárnapi keletnémet tartományi parlamenti választások eredményei. Nehéz kormányalakítás várható, az AfD türingiai győzelme ellenére is politikai karanténban maradhat, és az új baloldali párt, a Sahra Wagenknecht Szövetség lehet a "királycsináló".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×